Aký bol pre Ambrelu rok 2021 v číslach

V roku 2021 pre nás covid už nebol novinkou. V niečom sme sa ako spoločnosť poučili, v niečom nie. No každý z nás zrejme pochopil, že sa ho tak ľahko nezbavíme.

Získané skúsenosti a informácie nám dali priestor na nájdenie nových riešení a vylepšenie tých starých.

Začiatkom roka 2021 nastal "boom" respirátorov. Respirátory ponúkli vyšší stupeň ochrany a preto nahradili rúška. Drvivá väčšina respirátorov sa však doviezla z Číny a Turecka. A ľudí trápilo ich nekomfortné nosenie, sťažené dýchanie a tesné gumičky. Navyše boli všetky jednorazové.

Tak sme prišli s vlastným vylepšením aj my. Predstavili sme nový produkt, štvorvrstvové polomasky Ambrela Ag+, ako alternatívu k respirátorom.

Testy potvrdili, že spĺňajú všetky ochranné parametre triedy FFP2 a dokonca ich aj prevyšovali. Pri ich výrobe sme dbali na čo najvyšší komfort nosenia. Preto sú vyrobené v trojpanelovom "fish-type" tvare. No ich najväčšou výhodou je opakované použitie bez straty ochranných vlastností.

V priebehu roka 2021 sa stali polomasky našou vlajkovou loďou. Darilo sa im aj v rámci nášho veľkoobchodného predaja a tak sú dnes dostupné vo viacerých partnerských lekárňach a výdajniach zdravotníckych potrieb po celom Slovensku.

Vytvorili sme viac ako 50 dizajnov polomasiek a najpredávanejšie boli tieto:

S postupným návratom detí do škôl sme tiež predstavili detské polomasky pre tých najmenších. A to v 20 dostupných dizajnoch.

Aby sme čo najviac sprístupnili naše produkty, v lete sme znížili hodnotu objednávky pre dopravu zadarmo zo 45€ na 20€.

Odoslali sme tiež 14 newsletterov. V každom z nich sme predstavili inú novinku alebo akciu.

No najvýznamnejší okamih pre nás nastal v septembri. Náš e-shop získal na portáli Heureka.sk status overené zákazníkmi.

Získali sme desiatky spätnej väzby a stovky hodnotení nášho e-shopu. Zo všetkých hodnotení nám dalo takmer 50 zákazníkov súhlas na zverejnenie ich hodnotenia. Môžete si ich pozrieť tu.

Viac ako 90% zákazníkov bolo s našimi produktmi spokojní a takmer všetci by ich odporúčali ďalej.

Za rok 2021 sme úspešne vybavili takmer 2000 objednávok, za čo sme veľmi vďační. Tešíme sa z každého nášho zákazníka, ktorý podporuje slovenské produkty a tým pádom aj slovenskú ekonomiku.

Veríme, že v roku 2022 posunieme latku ešte vyššie, pretože naše meno a spokojnosť zákazníkov sú pre nás najdôležitejšie.

close

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. Všetky polia sú povinné.