Prečo je Vital Oxide najlepšia plošná dezinfekcia?

Možno sa vám už stalo, že ste si pri dezinfikovaní nechtiac znehodnotili oblečenie, doplnok či nábytok. Najčastejšie to zapríčiňuje alkohol a dráždivé chemické látky obsiahnuté v dezinfekciách.

Tieto prvky sú agresívne voči vírusom a baktériám, ale rovnako agresívne sú aj voči pokožke a dezinfikovaným plochám. Dráždia pokožku, vysúšajú ju a dráždia aj dýchacie cesty pri vdychovaní vzniknutých výparov. Častokrát tiež znehodnocujú štruktúru rôznych povrchov.

Spomenuté prvky však obsahuje drvivá väčšina dezinfekčných prípravkov na trhu.

Trh s plošnými dezinfekciami počas pandémie dramaticky narástol. Dezinfekčné prípravky si dnes môžeme zakúpiť všade a od rôznych výrobcov. Mnoho ľudí si dokonca podomácky vyrába svoje vlastné prípravky. No kvantitu nie vždy nasleduje aj kvalita.

Všetky dezinfekcie nie sú rovnaké. Niektoré sú šetrnejšie, ale menej účinné a niektoré sú vysoko účinné, ale spolu s vysokými nežiadúcimi účinkami.  

A potom je na trhu ešte jedna dezinfekcia, ktorá z priemeru vyčnieva. Dezinfekcia Vital Oxide.  

Čo je dezinfekcia Vital Oxide?

Vital Oxide je Americká dezinfekcia vyrábaná v Nemecku a schválená organizáciami Environmental Protection Agency (EPA) a Health Canada. Schvaľuje ju aj Ministerstvo hospodárska Slovenskej republiky.

Nie je to žiaden nováčik. Na trhu je už od roku 2011 a za tú dobu prešla mnohými testami a certifikáciami. Vďaka svojim účinkom je celosvetovo známa a využíva sa naprieč mnohými odvetviami. Na Slovenskom trhu nepôsobí veľa distribútorov, preto sme hrdí na to, že si prípravok Vital Oxide môžete zakúpiť v našom eshope.  

Dezinfekcia ponúka extra silnú účinnosť 99,999% a to napriek tomu, že neobsahuje dráždivý alkohol ani škodlivé chemikálie. Táto plošná dezinfekcia je totiž vyrobená na jedinečnej báze stabilizovaného oxidu chloričitého.

Je účinná na dezinfekciu všetkých typov povrchov, od mäkkých ako sú záclony a tkaniny až po tie najtvrdšie ako steny, mramor, kov.

Prečo je Vital Oxide najlepšia dezinfekcia?

Vital Oxide preukázateľne likviduje vírus Covid-19 a taktiež 40 ďalších vírusov, baktérií a plesní. Povrchy kontaktu s jedlom dezinfikuje už do 60 sekúnd a to bez akejkoľvek kontaminácie potravín. Potraviny položené na vydezinfikovanú plochu nie je potrebné dodatočne umývať.

Povrchy, ktoré prišli do kontaktu s baktériami a vírusmi, ako aj Covid-19 dezinfikuje do 10 minút.

Najväčšou výhodou tejto dezinfekcie je jednoduchosť aplikácie. Nepotrebujete žiadne ochranné rukavice a dezinfekciu nepotrebujete ani rozotierať.

Prípravok stačí nastriekať a nechať voľne vyschnúť. Po aplikácii sa zmení na jednoduchú soľ, ktorá nezanecháva škodlivé látky. Prípravok je bez vône či zápachu a práve naopak, pohlcuje pachy, čím tzv. čistí vzduch.

Vital Oxide je tak šetrný k pokožke aj k povrchom. Je tiež certifikovaný ako šetrný k prírode.

Široké využitie podčiarkuje aj dostupnosť prípravku v 3 koncentráciách – 200, 333 a 2000ppm. Výber koncentrácie závisí od priestoru a miery pohybu ľudí.

Pre domácnosti je odporúčaná koncentrácia 200ppm, pre firemné prostredie 333ppm a pre nemocničné prostredie 2000ppm.

*PPM znamená počet účinných častíc prípravku na jeden liter tekutiny. Viac častíc znamená silnejší, no najmä dlhší ochranný účinok.

Posúďte sami, že Vital Oxide je bezkonkurenčný produkt.

S prípravkom Vital Oxide vykonávame aj profesionálnu službu - dezinfekcia interiérov.

Vykonáva ju tím vyškolených odborníkov formou elektrostatického nástreku, vďaka čomu je účinok prípravku niekoľkonásobne dlhší.

close

Pridať komentár

Váš e-mail nebude zverejnený. Všetky polia sú povinné.